Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller per a joves sobre micromasclismes i fotografia mòbil a Moja

Serà el dissabte 18 de maig i vol conscienciar el jovent de com combatre i fer front als micromasclismes

dilluns 06 maig 2019

 

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza un taller gratuït per a joves d’entre 12 i 18 anys per sensibilitzar de la importància de fer front a aquelles violències masclistes invisibles i no reconegudes, els micromasclismes. Sílvia López, treballadora social de l’ajuntament d’Olèrdola, exposava el propòsit del taller de conscienciar de la problemàtica i oferir eines per combatre el micromasclisme.(àudio)

El taller vol donar eines als i les joves per tal d’identificar col·lectivament actituds, accions, hàbits o vocabulari impregnats en les nostres vides que suposen micromasclismes constants i diaris. López destaca la importància de fer aquesta reflexió amb el jovent.(àudio)

Jonathan Moreno, coordinador de l’empresa Més que lleure, coorganitzadora del taller, posa de relleu la necessitat de visibilitzar aquests micromasclismes presents en molts àmbits de la societat. Ser-ne conscients ha de ser el primer pas per eliminar-los.(àudio)

El taller es desenvoluparà al Centre Cívic La Xarxa, de 10 a 14h, amb dinàmiques grupals que tindran la fotografia també com a eix vertebrador. A més de la formació sobre micromasclismes, els joves comptaran amb un fotògraf professional amb qui podran aprendre com treure el màxim profit dels nostres telèfons mòbils a l’hora de fer fotografies. Míriam Pujol, gerent de Més que lleure, detalla com serà el taller.(àudio)

La fotografia serà finalment una eina per mostrar els aprenentatges i les reflexions del grup, unes imatges que després, podran compartir a xarxes per tal de fer arribar més enllà la lluita contra els micromasclismes. Així ho detalla Joanathan Moreno.(àudio)

El curs és gratuït i els i les participants necessitaran portar un telèfon mòbil. Les inscripcions es poden fer a través del correu lopezasl@olerdola.cat.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions