Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller sobre seguretat viària al Casal d'Avis de Sant Pere Molanta dijous de la setmana que ve

És la primera de les tres sessions programades als casals d’avis del municipi
El darrer cicle de xerrades sobre seguretat als casals d'avis es va fer durant la tardor
El darrer cicle de xerrades sobre seguretat als casals d'avis es va fer durant la tardor

dimecres 06 març 2013

 

 

Dijous de la setmana que ve s’ha convocat al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta el primer dels tres tallers sobre seguretat viària que es faran a Olèrdola en les propers setmanes.

 

La sessió començarà a les 5 de la tarda i s’ adreça a la gent gran, amb el propòsit d’aportar més coneixements sobre la seguretat en la via pública i recordar quines actuacions cal tenir més en compte per evitar perills. El taller va a càrrec dels agents municipals i està plantejat de manera participativa,  utilitzant fulletons i fitxes per treballar-hi.

Josep Miquel Escofet, coordinador dels agents municipals, serà l’encarregat de conduir les sessions. A diferència d’altres xerrades fetes als casals d’avis sobre seguretat , en aquesta ocasió es tracta de forma específica la seguretat viària.(àudio)

Les sessions també dedicaran part dels seus continguts a les recomanacions que han de seguir la gent gran a l’hora de conduir, com la necessitat de deixar una distància de seguretat suficient i senyalitzar les maniobres amb anticipació. (àudio)

Els tallers els organitza la regidoria de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola. Per l’Ajuntament també és una forma de recollir les inquietuds i els suggeriments que pugi plantejar la gent gran d’Olèrdola en matèria de via pública. (àudio)

Després d’aquesta primera sessió, convocada per dijous de la setmana que ve a Sant Pere Molanta, les altres dues es faran els dos propers mesos.El 12 d’abril s’ha programat el taller al Casal d’Avis de  Sant Miquel i el 21 de maig en el de Moja.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions