Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers per infants i una gimcana permeten recaptar 250 euros per l'Ian Garcia

L’acte es feia dissabte al Local Nou i va reunir a una vuitantena d’infants, incloent el mateix Ian Garcia
Ian Garcia( a la imatge, el nen amb el jersei vermell)  va participar en els tallers
Ian Garcia( a la imatge, el nen amb el jersei vermell) va participar en els tallers

dilluns 21 gener 2013

 

 

Dins dels actes de la Festa Major d’Hivern de Moja, aquest dissabte al matí el Local Nou acollia tallers i una gimcana solidària a benefici del nen Ian Garcia. Aquest infant de Sant Sadurní, de 4 anys d’edat, pateix càncer de neuroblastoma i necessita d’un costós tractament als Estats Units per a superar la malaltia. Amb l’objectiu d'obtenir ingressos per a fer front a aquestes sessions, que s’han de fer a Nova York, familiars i amics impulsen la realització d’actes de suport que permetin recaptar fons. Va ser el cas d’aquesta matinal solidària de dissabte a Moja, que es va realitzar gràcies a la implicació d’integrants del Ball de Cintes, dels Geganters i de veïns i veïnes del municipi que no van dubtar a l'hora de sumar els seus esforços per a donar suport a l’Ian. El mateix Ian i els seus pares estaven dissabte al Local Nou, gaudint amb normalitat dels tallers i de la gimcana que es proposaven.paresIAN.jpg

Una vuitantena d'infants van participar d'aquesta matinal lúdica de caràcter solidari. Gràcies a l’activitat es van poder recaptar prop de 250 euros, obtinguts a través del donatiu de 3 euros que s’havien d’abonar per participar en els tallers i per l’euro que es pagava per la xocolatada.

La mare de l'Ian Garcia, Montse González, agraïa el suport rebut i explicava que estan molt contents del recolzament que estan rebent. González recordava que cadascun dels cicles de tractament té un cost de 50.00 euros. L’Ian ja n’ha fet dos dels cinc que es creu que caldrien.(àudio)

L’origen de l’acte de dissabte a Moja és l'amic comú que tenen els organitzadors i la família de l’Ian. A partir d’aquí va anar prenent forma una rodona matinal que la mateixa família definia com a “acte molt proper”. (àudio)

Neus Pla i Marta Mestre, dues de les organitzadores de la matinal, explicaven que estaven molt satisfetes per la participació. (àudio)

Durant la matinal es van fer tallers de maquillatge facial així com d’elaboració de roses de cartolina, porta llapis, llibretes i ninots de peluix. En l’apartat de la gimcana, es posava a prova l’habilitat dels participants transportant un ou amb una cullera que s’havia de subjectar amb la boca o bé llençant anelles. Però sens dubte, el centre d’interès va ser poder jugar a la wii. (àudio)

Els participants també van poder adquirir material elaborat dins de la campanya, amb el lema “Tots som Ian”. Els actes de solidaritat amb Ian Garcia dins la Festa Major d’Hivern de Moja, continuaran aquest diumenge a la tarda amb el concert de Sant Macari.copy_of_tallers.jpg

Escolta les entrevistes a Montse González, Neus Pla i Marta Mestre, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions