Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Talls de subministrament elèctric dimarts i dimecres a Moja per millores en el servei

Afectarà els carrers Plana Mitjans, Sant Joan, la Parra, Carrerada, Sant Josep, M.Pere Serra, Santa Anna i Del Bosc
La companyia ha distribuït cartells informatius
La companyia ha distribuït cartells informatius

divendres 17 març 2017

Per incrementar la qualitat del servei elèctric que ofereix, la companyia Endesa informa que la setmana que ve realitzarà a Moja treballs de manteniment i de millora de la xarxa de distribució. Per aquest motiu, Endesa anuncia que interromprà temporalment el subministrament d’energia elèctrica en diferents punts del poble de Moja. Serà en 7 carrers el dimarts 21 de març, pel matí; mentre que el dimecres 22 de març només es veurà afectat pel tall de llum un únic carrer.

Els carrers afectats el dimarts 21, en horari de 8 a 12 del matí, seran els de Plana Mitjans, Sant Joan, De la Parra, Carrerada, Sant Josep, M.Pere Serra i Santa Anna. L’endemà dimecres 22 de març l’únic carrer que es veurà afectat pel tall de subministrament serà el carrer del Bosc, en horari de 8 a 11 del matí.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha detallat que els treballs  es realitzen per a retirar la xarxa antiga de cablejat de Moja i instal·lar la nova, amb més prestacions i seguretat,  per les façanes dels habitatges.

La millora de la xarxa elèctrica a Moja arriba després que responsables de la companyia mantinguessin una reunió amb l’Ajuntament d’Olèrdola , seguint la línea de les actuacions de millora que està procedint  a fer aquests dies Endesa també a Daltmar. Des de l’Ajuntament s’assenyala que aquestes intervencions de millora de la xarxa elèctrica les realitza la companyia a instàncies del municipi i no suposen cap cost per l’Ajuntament.

Document Actions