Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tapes gastronòmiques i música de jazz aniran del bracet amb el 1r “TapaJazz” de Moja

Divendres 14 de desembre, al Local Nou, actuarà el Marc Laguna Quartet i es podran degustar tapes selectes
D'esquerra a dreta: Jaume Farré, Jordi Massana i Lucas Ramírez
D'esquerra a dreta: Jaume Farré, Jordi Massana i Lucas Ramírez

dimecres 05 desembre 2012

 

Amb el doble propòsit de dinamitzar la vida cultural del poble i treure profit social al Local Nou, la Comissió de  Festes de Moja manté una activitat incessant. En els darrers mesos ha incrementat l’oferta d’activitats al poble, ampliant el calendari de celebracions. Un bon exemple d’això es viu el proper divendres 14 de desembre, amb una iniciativa que connecta amb activitats arrelades a la comarca que inclouen el jazz. El Vijazz a Vilafranca és la més emblemàtica, mentre que a Guardiola es fa un exitós Cava Jazz. Doncs a Moja, des d’aquest desembre , hi haurà “TapaJazz”: tapes gastronòmiques i música de jazz aniran del bracet.Tapajazz.bmp

Al Local Nou, a dos quarts de 10 de la nit, actuarà el Marc Laguna Quartet. L’entrada , al preu de 5 euros, dóna dret a una copa de cava. Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes, destaca que el propòsit que tenen es oferir propostes diverses perquè els veïns puguin gaudir d’activitats sense sortir del poble. (àudio)

Jaume Farré, nou membre de la Comissió de Festes de Moja, especifica que La Cassoleta de Sant Jaume oferirà als assistents una àmplia gamma de tapes selectes a preus assequibles. (àudio)

Els concerts de jazz que s’han fet els dos darrers anys per la Festa Major de Moja a l’estiu han funcionat. Aquest precedent i l’ambient de jazz present a la comarca anima a la Comissió de Festes a l’hora de preveure que l’activitat de divendres tindrà una bona acollida, tal i com assenyala un altre membre de la Comissió, Jordi Massana. (àudio)

La Comissió de Festes està preparant el Sopar i Ball de Cap d’Any. La setmana que ve es podran formalitzar les inscripcions. El lloc i els dies per fer-ho seran anunciats properament, incloent la  comunicació directa amb les llars del poble.  També han anunciat que els actes de la Festa Major d’Hivern, en honor a Sant Macari, es concentraran el cap de setmana dels dies 19 i 20 de gener. Hi haurà teatre, dins de la Roda de l’Alt Penedès. Encara amb data per concretar,  també es podrà comptar amb l’actuació dels alumnes de l’escola de música de Vilafranca.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, Jordi Massana i Jaume Farré, clicant aquí

Document Actions