Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre aquest dissabte a Sant Miquel amb l’obra “L’hivern plora gebre damunt el gerani”

L’obra de Llavor d’Art forma part de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès i permetrà recaptar fons per La Marató

divendres 13 desembre 2013

La Roda de Teatre de l’Alt Penedès torna a fer estada a Olèrdola. Dins de les funcions incloses en la seva programació, aquest dissabte es podrà veure al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola l’obra “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, a càrrec del grup Llavor d’Art del Pla del Penedès. Serà a partir de dos quarts de 10 de la nit. L’entrada tindrà un preu simbòlic i la recaptació es destinarà a La Marató de TV3, gràcies a la iniciativa de l’entitat organitzadora de l’acte, el grup l’Arrel de Sant Miquel.

L’obra ja es va poder veure al municipi el passat 27 d’octubre, en la cloenda de les festes del Most de Moja. Es tracta d’un text d’Agustí Bartra que ha estat definit com a “tragèdia lírica”. Planteja la relació del Blai i l’Elena, una parella que fa balanç de la seva vida en comú. L’actriu de Llavor d’Art que dóna vida a l’Elena, Teresa Domènech, recordava que l’obra ha estat qualificada com a “estranya i al·lucinant” i afegia que es tracta d’una mirada sobre la vellesa i la soledat.(àudio)

Per tal de posar als espectadors en situació, abans de les representacions el director, Esteve Maimó, fa una explicació introductòria. (àudio)

Com és comú en el conjunt de la potent proposta teatral que ofereix la Roda de l’Alt Penedès, la voluntat és la de portar la cultura al màxim de llocs possibles. (àudio)

Llavor d’Art, com el grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel i Pilar Mata d’El Folre, formen part del muntatge “Espriu En viu”, produït per la GATAP. Els seus continguts , després d’oferir-se per la Festa Major de Vilafranca i a Barcelona per la Setmana del Llibre, continuen estan a la disposició dels agents programadors que desitgin commemorar l’any Espriu de la mà d’aquest treball de qualitat compartit per grups de la comarca.

Escolta l'entrevista a Teresa Domènech, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions