Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre i dinar de germanor, plats forts aquest cap de setmana de la Festa del Most de Sant Miquel

Diumenge al matí s’inclou la novetat de programar inflables i jocs per a totes les edats

dijous 21 novembre 2013

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola organitza per aquest cap de setmana la Festa del Most del poble. Les activitats inclouen teatre i dinar de germanor, amb la novetat d’incorporar en la programació propostes adreçades als infants.

La primera de les activitats s’ha fixat per aquest dissabte, a dos quarts de 10 de la nit, amb la representació de l’obra de Salvador Espriu “Una altra Fedra, si us plau!”, a càrrec del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel. Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat, ens recordava que es vol mantenir la tradició de fer la Festa del Most i afegia que els hi semblava “perfecte” poder programar teatre ofert pel grup del poble.(àudio)

“Una altra Fedra, si us plau!” és la darrera obra teatral escrita per Salvador Espriu. Va ser redactada el 1977 per encàrrec de l’actriu Núria Espert, qui la va estrenar l’any següent en un muntatge dirigit per Lluís Pasqual. L’obra recupera el mite clàssic, que ja va ser tractat per Espriu el 1936 en la versió catalana de la Fedra escrita en castellà pel mallorquí Llorenç Villalonga.

Diumenge, a les 11 del matí, a la plaça de l’Església es podran gaudir de jocs i inflables per a totes les edats. Es tracta d’una novetat que busca que els infants també tinguin activitats per la Festa del Most.(àudio)

L’acte central de la Festa del Most és el dinar de germanor. Inclou escudella, xai, botifarra i cansalada a la brasa, postres, pa, vi , cava, cafè i copa. El preu pel soci és de 12€. Fill soci menor de 12 anys: 5€. Preu no soci 18€ i fill no soci menor de 12 anys: 8€. Cal fer inscripcions al 618 041 847, preferentment abans del 21 de novembre. Si s’assoleix l’assistència dels darrers anys, la previsió és la de superar el centenar de participants.(àudio)

En acabar el dinar, seguint el costum, es farà sobretaula tot jugant al bingo per cloure aquesta Festa del Most de Sant Miquel 2013.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions