Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Telefonia mòbil i subministraments a la llar són els dos sectors que més queixes acumulen a l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor

L'Oficinia Mòbil es desplaça fins a Olèrdola 6 vegades durant l'any: 4 a Moja i 2 a Sant Pere Molanta

dijous 27 juny 2019

Les dades d'Olèrdola no presenten variacions respecte el conjunt de casos atesos a la comarca. Telefonia mòbil i subministraments a la llar són els dos sectors que més queixes acumulen a l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor en les seves visites al municipi. Així ho resumia Joaquin Bielsa, tècnic en consum de la Diputació de Barcelona, encarregat de l’atenció al públic aquest dimecres al matí a Moja durant l’estada de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor.

Bielsa recordava que l’actuació de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor requereix d’una reclamació prèvia del particular a l’empresa. Els ajuntaments de manera quotidiana actuen com a receptors de les queixes en consum i les traslladen a la Diputació. A Olèrdola, a més d’aquesta atenció permanent a l’ajuntament, l’Oficina Mòbil es desplaça al municipi durant 6 vegades l’any : dues a Sant Pere Molanta i quatre a Moja.

Galeria d'Imatges

OficinaConsum3OK.jpg
OficinaConsum2OK.jpg

Document Actions