Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Temporada plena de novetats en la programació de Canal 20-Ràdio Olèrdola

Les grans novetats són el magazín “Penedès en Xarxa” i la inclusió de programes en la franja de 22:00 a 00:00 de dilluns a divendres

dijous 04 octubre 2018

L’estrena del magazín “Penedès en Xarxa”, en antena des del passat dimecres 12 de setembre, és la gran novetat de la programació d’aquesta temporada de Canal 20-Ràdio Olèrdola. L’espai el coprodueixen i emeten conjuntament Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní, Canal 20, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio. Es pot escoltar de dilluns a divendres, de 9:00 a 12:00h, i compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. El magazín repassa l’actualitat del Penedès i inclou seccions ben variades que permeten recollir el dinamisme associatiu de les dues comarques. Des de Canal 20 s’assumeix la coordinació d’espais dedicats a la difusió d’entitats i del patrimoni, el coneixement de pobles del territori, i es participa en espais corals com tertúlies d'actualitat, espais de medi ambient, foment de la lectura, rodes  informatives, l’agenda del cap de setmana, o els esports. Tots els butlletins horaris informatius del magazín que s’emeten als dos quarts compten amb l’aportació de notícies elaborades des de la redacció de Canal 20. La periodista de referència de Canal 20 a l'espai és l'Ariadna Caballero i també hi participen el cap d'espotrs, Armand Beneyto; i el cap d'informatius, Raimon de Cara.GraellaC20OK.jpg

Aquesta novetat principal s’incorpora a una graella de l’emissora municipal que segueix mantenint els programes emblemàtics “Olèrdola Actualitat” i “Canal Esportiu”, així com l’informatiu “Penedès Actualitat”. El programa d’entrevistes “Olèrdola Actualitat” es pot escoltar de dimarts a divendres, a les 13:30h, amb reemissions a les 20:30 i a les 00:30h. L’informatiu s’emet de dilluns a divendres, a les 13:00h i en reposició a les 20:00 i a les 00:00. L’actualitat esportiva, amb Canal Esportiu, es pot seguir de dilluns a divendres a les 14:00, amb reemissions a les 21:00 i 01:00h. També en la graella continuen els programes “Balcó de les entitats”, els dilluns a les 13:30h; i el programa “Circell en línia”, que elaboren els alumnes de l’escola de Moja i s'emet els dissabtes i diumenges a les 13:30h.

Moltes novetats a la programació de Canal 20 Ràdio per aquesta temporada que ha començat aquesta mateixa setmana. Dues d’aquestes novetats arribaran el cap de setmana. Tant dissabte com diumenge, a les 12 del migdia, s’entrena un programa dedicat als contes per el públic adult i infantil. Serà “L’hora del conte” , produït des d’Ona Bitlles, l’emissora municipal de Sant Pere de Riudebitlles. A més de la narració de dos contes en cada programa, també s’inclou la recomanació d’un llibre, una web, i una peça musical. L’hora del conte s’emetrà de les 12 fins 2/4 de 1. Tot seguit es podrà seguir un programa que ja va estar dins de la graella de Canal 20. Des de Ràdio Martorell arriba “Sendes”, programa dedicat a l’excursionisme, el senderisme i els viatges.

El gruix de les novetats però arriba els vespres de dilluns a dijous. Els dilluns a les 10 hi haurà “ Via Verda”, programa de Ràdio Arenys dedicat a la natura i l’esport; i a les 11 “Jazz FM” de de la ràdio municipal de Terrassa. És un programa de música jazz amb els intèrprets més reconeguts i representatius.

Els dimecres a les 10 s’entrena el programa Peluts, dedicats als animals de companyia més desprotegits. És un programa que arriba des de Mataró Ràdio i tot seguit a les 11 arriba el programa “Bona Música” , també des de Mataró Ràdio. Es presenta com un programa que “vol destriar la bona música de la que no ho és tant. Tant se val qui en sigui l’autor”.

Pels vespres de dijous a les 10 tindrem un programa de Country, el Country Club i a 2/4 de 11 el Freaky on air des de Ràdio Ciutat de Badalona, un programa dedicat a mostrar la visió panoràmica del món del còmic. I per acabar un altre programa que ja el vam tenir a la graella, a les 11 dels dijous, Sound System, ens arriba des de Ràdio Premià de Mar.

Document Actions