Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tercer “Tapajazz” a Moja aquest divendres amb “Albert, Xen i Cèsar”

Entre el repertori del grup hi ha versions de Tom Waits, Rod Steward o Rolling Stones

dimarts 21 maig 2013

Aquest divendres, 24 de maig, a dos quarts de 10 de la nit, s’ha programat al Local Nou de Moja el tercer “Tapajazz”. En aquesta ocasió el trio “Albert, Xen i Cèsar” oferirà un concert amb cançons de Tom Waits, Rod Steward, Rolling Stones o Paulo Conte. L’entrada té un preu de 5 euros i dóna dret a gaudir del concert, copa de cava i pica-pica. Al marge del preu de l’entrada, “La Cassoleta de Sant Jaume” oferirà una àmplia gamma de tapes.

L’activitat és organitzada per la Comissió de Festes de Moja i compta amb la col·laboració de Cavas Hill. Lucas Ramírez, integrant de la Comissió de Festes, ens indica que la principal novetat d’aquesta tercera edició del “TapaJazz” és que varien l’estil de música i aquest divendres temes clàssics del pop i del rock seran els protagonistes. (àudio)

Aquests darrers mesos, la Comissió de Festes està rebent molts oferiments de grups per a poder tocar al Local Nou. Aquest ha estat el cas també d’”Albert, Xen i Cèsar”, formació que ja ha actuat al municipi en festes realitzades a Sant Pere Molanta.(àudio)

La Comissió de Festes manté el format de vincular música i tapes perquè han detectat que agrada als assistents.(àudio)

La intenció de programar concerts de música al Local Nou de forma periòdica és una línea de treball que vol seguir la Comissió de Festes de Moja. Però per la propera cita caldrà esperar. El proper ja serà d’aquí a uns mesos perquè ara els integrants de la Comissió centren tots els seus esforços en els preparatius de la Festa Major.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions