Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teresa Miralles és la nova presidenta del Casal d’Avis de Moja

Encapçala un renovat equip que s’ha fixat com a propòsit “canviar la manera de fer” del Casal
Teresa Miralles fa 9 anys que forma part de la Junta del Casal
Teresa Miralles fa 9 anys que forma part de la Junta del Casal

dimarts 29 gener 2013

 

 

El Casal d’Avis de Moja ha obert una nova etapa. Des d’aquest dissabte a la tarda té una renovada Junta Directiva, encapçalada per Teresa Miralles. L’elecció del nou equip de persones que assumeix la direcció del Casal va ser el punt més destacat de l’assemblea de l’entitat, que reunia a prop d’una vuitantena d’associats aquest dissabte.

Miralles era fins ara la vicepresidenta i feia 9 anys que formava part de la Junta Directiva. Assumeix la nova responsabilitat després de que Jaume Milà, fins ara el president, decidís deixar el càrrec un cop havia completat 16 anys a la Junta, dels quals els 11 darrers com a president. Miralles indica que, com a persona amb més temps a la Junta de les que continuaven, era lògic que li toqués a ella assumir la presidència dins del nou equip.(àudio)

Miralles encapçala una Junta de 9 persones. El vicepresident és Josep Castellví. Fèlix Carbó és el secretari. Rosa Montserrat és la tresorera. La vocal de Festes és la Montserrat Creix. Les vocalies d’excursions recauen en Maria Teresa Hill i Isabel Jiménez, mentre que la vocalia del local del Casal és compartida per Josep Peña i Joan Rivas. La majoria del grup no arriba als 70 anys. El canvi de persones i aquesta reducció en la mitjana d’edat anticipa la voluntat de “canviar la manera de fer” que s’ha fixat la nova Junta, segons resumia Teresa Miralles.(àudio)

En la nova Junta la majoria són dones. Per Teresa Miralles, és important que les dones assumeixin responsabilitats i juguin un paper actiu en les entitats. Després de 9 anys a la Junta, s’ha plantejat estar quatre anys més i deixar-ho.(àudio)

Els programes d’excursions i de festes per aquest 2013 ja estan molt avançats però encara resta algun detall per tancar. Miralles ja anuncia que es plantegen introduir alguna sortida per anar a veure espectacles teatrals a Barcelona o bé poder programar excursions de més d’un dia. En el moment de prendre possessió com a nova presidenta, Teresa Miralles va tenir paraules d’agraïment i de reconeixement per la feina feta per l’equip que ha encapçalat aquests darrers anys Jaume Milà.

Escolta l'entrevista a Teresa Miralles, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions