Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tertúlia literària del Club de Lectura d’Olèrdola amb l’olerdolenc Joan Maria Arenas

Es va debatre el llibre “L’Atlant” i l’activitat es feia de forma conjunta amb el Club de Lectura de Pacs
Joan Maria Arenas, en un moment de la tertúlia
Joan Maria Arenas, en un moment de la tertúlia

dijous 06 juny 2013

Dijous passat al vespre, el Club de Lectura d’Olèrdola celebrava al Centre Cívic La Xarxa de Moja una tertúlia literària ben especial. Les integrants del club podien debatre amb el seu mateix autor el llibre que havien llegit. Es tractava de l’obra “L’Atlant”, de l’olerdolenc Joan Maria Arenas, en una sessió que es va realitzar conjuntament amb el Club de Lectura de Pacs.

Tal i com ens explica la coordinadora del Club de Lectura, Miriam Mulinari, sempre són esperades aquestes sessions que permeten comptar amb l’autor del llibre que es debat.(àudio)

Contrastar l’opinió dels lectors amb la visió de l’autor sempre és enriquidor i resulta també motivador per afrontar la lectura, tal i com apunta Miriam Mulinari.(àudio)

Des del Club de Lectura d’Olèrdola es preveu continuar aquesta línea de programar tertúlies literàries amb autors locals. Properament podrien organitzar una nova sessió amb el mateix Joan Maria Arenas i amb Josep Tort, autor de “Mir Geribert, el príncep rebel”.(àudio)

El curs finalitzarà pel Club de Lectura d’Olèrdola amb la darrera tertúlia abans de l’estiu, el proper 20 de juny. Abans, participaran en la segona trobada de clubs de lectura del Penedès i Garraf, programada el proper 14 de juny a Vilanova, en una activitat que inclourà l’assistència de l’autora Mercè Foradada.

 

Document Actions