Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tímida aparició de la neu aquesta nit al municipi

La brigada municipal i els agents d’Olèrdola han actuat a Daltmar per minimitzar l’efecte de la precipitació
Neu a Daltmar aquesta passada nit
Neu a Daltmar aquesta passada nit

dimarts 13 febrer 2018

Durant la nit d’aquest dilluns a dimarts la neu ha fet acte de presència en els punts més alts del municipi, si bé de manera tímida i amb una lleu intenstitat. Les temperatures han estat hivernals i  han baixat fins a situar-se per sota dels 3 graus sota zero. En els punts més elevats del municipi, com en el cas de Daltmar, les precipitacions en forma de neu van ser visibles.

Els serveis municipals els darrers dies havien fet actuacions de prevenció, amb intervencions que van incloure escampar sal en les vies de titularitat municipal. Aquest dilluns, els esforços es van concentrar en Daltmar. La neu va aparèixer sobre les 21.00h i efectius de la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola i dels agents municipals es van activar per procedir a la retirada de la neu apareguda en els carrers i a la posterior distribució de sal per a minimitzar l’efecte del paviment glaçat. Les tasques es van perllongar fins a la 1:30 de la matinada.

Al municipi no s’ha registrat cap incidència destacable. L’Agència Estatal de Meteorologia dona per tancat aquest episodi de precipitacions. Aquest dimarts la mínima al municipi podria estar de nou per sota dels 0 graus, però les temperatures, segons aquesta previsió, remuntarien a partir d’aquest dimecres.

Document Actions