Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Titelles i taller creatiu al Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola amb Analía Invernizzi

A Sant Pere Molanta s’ha programat divendres 15 de febrer i a Moja el dijous 21 de febrer. Cal inscripció prèvia.

divendres 08 febrer 2019

 

Qui desitgi participar en la propera activitat de dinamització del Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola ha d’estar atent i apuntar-se aquests dies perquès les places  són limitades i és necessària la inscripció prèvia.

La contacontes Analía Invernizzi, participant del Voluntariat per la Llengua, oferirà una sessió de contes amb titelles i a continuació una activitat creativa. A la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, l’activitat s’ha programat el proper divendres 15 de febrer, a les 4 de la tarda; mentre que a la biblioteca de l’escola Circell de Moja la proposta arriba el dijous 21 de febrer, a dos quarts de 5 de la tarda.

El servei de biblioteca oberta consisteix en obrir les biblioteques de les escoles fora de l’horari lectiu. És un servei que promou l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de les AMPAs de les dues escoles. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta obre  els dilluns i els divendres, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A l’escola Circell de Moja, l’obertura és durant les tardes de dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6.

Document Actions