Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Toni Sala debatrà el seu llibre autobiogràfic “Una família” al Club de Lectura d’Olèrdola

La tertúlia literària amb l’autor s’ha programat dijous, a les 19.30h al Centre Cívic La Xarxa de Moja
Toni Sala(Foto: Diari de Girona)
Toni Sala(Foto: Diari de Girona)

divendres 11 març 2022

 
Les membres del Club de Lectura d’Olèrdola han llegit el llibre “Una família”, de Toni Sala. I dijous de la setmana que ve, 17 de març, tindran l’excepcional oportunitat de debatre directament aquesta obra amb el seu autor. Serà a dos quarts de 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, en una iniciativa que arriba a Olèrdola gràcies al Departament de Cultura de la Generalitat i de la Institució de les Lletres Catalanes.
Toni Sala ha escrit en diaris i publicat reculls de contes, novel·les, cròniques i assaig. Amb 'El cas Pujol' (Premi Ciutat de Barcelona 2014) en va estrenar en l'assaig i amb la novel·la 'Persecució' (2019), va guanyar el premi Crexells a la millor obra de l'any. “Una Família” és una obra autobiogràfica, per bé que ell mateix explica, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, que no és massa partidari de fer aquestes distincions per gèneres.
Sala considera que tothom s’hi pot reconèixer en allò que diu en el llibre .(àudio)
A “Una Família” Sala explica vivències terribles de la seva adolescència. Amb els ulls d’ara, l’autor aprèn a reviure’ls de manera més calmada. Tot i la valentia que comporta aquest exercici de mostrar fets íntims que va viure, Sala indica que s’ha sentit còmode fent aquesta obra sobre la seva família. I afegia que en la literatura catalana es compta amb referents de grans autors que han concreat l’autobiografia. (àudio)
Una sessió de tertúlia literària com la programada a Olèrdola aquest proper dijous permet a Sala tenir una relació directa amb els lectors “sense intermediaris”.(àudio)
Escolta l'entrevista a Toni Sala, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions