Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el magazín matinal de ràdio "Penedès en Xarxa"

Des d'aquest dimecres s'emet en versió reduïda, de 10 a 11h

dimecres 01 abril 2020

 

El magazín matinal de ràdio “Penedès en Xarxa” torna a emetre’s des d’aquest dimecres, 1 d’abril. Després d’una aturada de 2 setmanes, l’espai es reprèn en una versió comprimida, en horari de 10 a 11 del matí, de dilluns a divendres.

El magazín “Penedès en Xarxa” és una coproducció de Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní , Canal 20-Ràdio Olèrdola, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio, amb la participació de La Xarxa. Les 5 emissores municipals l’emeten conjuntament per a tot el Penedès. En el cas de l’emissora municipal d’Olèrdola, es pot sintonitzar al 107.0 del dial de la FM.

Des de l’emissora d’Olèrdola es fan aportacions diàries de continguts, amb especial atenció durant aquests dies a les afectacions que està tenint al municipi la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Així, aquest dimecres s’ha destacat el treball conjunt dels quatre grups municipals per a fer front al coronavirus i per demà dijous es preveu emetre una entrevista que recull l’experiència de l’empresa de la família Campanins, veïns de Sant Miquel, que han adaptat la seva fàbrica de matalassos per produir de manera altruista material sanitari.

Les emissions del programa “Penedès en Xarxa” es poden descarregar al servei de ràdio a la carta  de la web de rtvvilafranca.

Document Actions