Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torneig de Play Station, futbol i cinema a la fresca aquest dimarts en la Festa Major de Moja

A les 10 de la nit, a la rambla Pau Casals, es podrà veure “Ocho Apellidos vascos”
Imatge del partit de l'any passat(font: Diables de Moja)
Imatge del partit de l'any passat(font: Diables de Moja)

dilluns 21 juliol 2014

El concert d’Essència de Gòspel, aquest diumenge al vespre a l’església, ha estat la primera de les propostes ja realitzades de les incloses en el programa de la Festa Major de Moja. Aquest dilluns no hi ha cap activitat programada i els actes es reprenen aquest dimarts. Fins acabar-se la Festa, el diumenge al vespre, el ritme ja no s'aturarà.

Per aquest dimarts 22 de juliol, la Comissió de Festes de Moja ha preparat la novetat d’organitzar un torneig de Play Station, amb el joc FIFA en pantalla gegant. Un dels integrants de la Comissió de Festes, Lucas Ramírez, indicava que és una proposta que recull la inquietud de joves i adolescents.(àudio)

El torneig es disputarà al Local Nou, a partir de les 5 de la tarda i les inscripcions es faran 30 minuts abans de començar. L’endemà dimecres es jugaran les partides finals.

Aquest dimarts, sota l’organització conjunta de l’AE Moja i dels Diables de Moja, es disputarà el partit de futbol “solters contra casats”. Serà a partir de dos quarts de 8 del vespre, al camp municipal d’Els Pins de Moja. L’organització ha informat que la participació està reservada als majors de 18 anys. Per la nit, a les 10 i a la rambla Pau Casals, s’ha programat cinema a la fresca amb “Ocho Apellidos Vascos”. (àudio)

Durant la projecció de cinema hi haurà servei de barra.

Els actes de la Festa Major de Moja continuen dimecres incloent exhibicions d'aeròbic, rítmica, judo i batuka; així com un concert de gralla.

Document Actions