Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt pels tallers gratuïts de Nadal que organitza l'Ajuntament d'Olèrdola

El 27 de desembre a Moja; el 28 a Sant Miquel; i el 29 a Sant Pere Molanta, en horari d’11 a 13:00h

dimarts 20 desembre 2016

Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza tallers gratuïts de Nadal adreçats a infants. La dinàmica es manté respecte les edicions anteriors i els tallers s’han programat en tres dies diferents, un en cadascun dels tres pobles històrics del municipi. El primer es farà al Centre Cívic La Xarxa de  Moja, el dimarts 27 de desembre; el segon al Local Rossend Montané de Sant Miquel, el 28 de desembre; mentre que  el tercer s’ha previst al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, el 29 de desembre. Tots tres, en horari d’11:00 a 13:00h.

A Moja, el 27 de desembre coincidirà el taller de Nadal amb una altra activitat organitzada per l’Ajuntament. Es tracta d’un taller de teatre social, programat al Local Nou de 10:00 a 13:00h, i  adreçat especialment a adolescents i joves. Miriam Mulinari, tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, feia notar que el procediment dels tallera no varia, després de l’èxit assolit els darrers anys.(àudio)

En els tallers els infants podran fer manualitats relacionades amb el Nadal, com l’elaboració de fanalets de reis, tions o claus de Nadal. Ho comentava Tània Herrera, que substituirà temporalment a Miriam Mulinari com a tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

Aquests tallers són una manera de donar opcions de lleure als infants perquè també puguin fer activitats aquestes vacances  de Nadal sense necessitat de marxar del municipi.(àudio)

Per informació o inscripcions es pot enviar un correu electrònic a l’adreça serveijove@gmail.com o trucar al telèfon 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari i a Tània Herrera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions