Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per a l’estrena aquest diumenge de la cursa “Extrem Papiol”

La prova l’organitza el Centre Excursionista del Penedès i la participació preveu aproximar-se als 150 inscrits que s’havien fixat com a límit

divendres 07 febrer 2020

 

La primera edició de la cursa circular al cim del Papiol té un recorregut de 12 quilòmetres i un desnivell de 550 metres, incloent l’ascensió dues vegades al cim del Papiol. La prova l’organitza el Centre Excursionista del Penedès i la sortida s’ha programat a les 10 del matí de diumenge, des del barri de Can Torres.

La cursa dóna continuïtat a la Vertical Penedès, la cronoescalada al Papiol celebrada fins fa dos anys. El CEP pren el relleu amb una proposta atlètica diferent, tot destacant que el Papiol i el seu entorn és un dels espais predilectes al Penedès pels amants de les curses de muntanya. Així ho assenyala Oriol Roca, responsable de la secció de curses de muntanya del Centre Excursionista del Penedès.(àudio)

Per tal de respectar l’entorn, l’organització va haver de variar el recorregut inicial que proposaven per a no malmetre les tarteres mediterrànies del Papiol, protegides per la Unió Europea. D’acord amb els agents rurals, el CEP va redefinir el recorregut en dues ocasions.(àudio)

La prova inclou una cursa infantil i preveu aproximar-se als 150 inscrits que s’havien fixat com a límit de participació. Les inscripcions per internet ja estan tancades però de manera presencial es poden fer el mateix dia de la cursa, una hora abans de l’inici de la prova.(àudio)

Per ampliar informació , es pot accedir a la web del Centre Excursionista del Penedès

Document Actions