Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per a viure dissabte la 8a edició de la Vallmoranta

La cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta preveu superar enguany els 430 participants de l’anterior edició

dimecres 14 novembre 2018

Aquest dimarts al migdia 350 persones ja havien formalitzat la seva inscripció per a participar dissabte en la 8a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta. Amb les inscripcions el mateix dia de la prova, es preveu superar els 430 participants registrats l’any passat, tal i com apuntava el director tècnic de la prova, Josep Ventura. En les primeres hores d’obertura del període d’inscripció s’arriba a  superar els 200 participants perquè s’ofereix paella gratuïta a la Sala de la Societat. L’organització espera que es compleixi algun dia “la promesa electoral” de cobrir la pista i poder així oferir el dinar gratuït per a més gent.(àudio)

La cursa manté la seva filosofia d’oferir un esdeveniment per a tothom, amb dos recorreguts: un de curt pensat per a famílies i un de llarg amb més dificultat. En el cas de la prova més exigent, la Vallmoranta manté una gran capacitat d’atracció que ha fet ser punt de trobada dels principals especialistes del país en curses d’orientació.(àudio)

La principal novetat d’enguany és el sistema de marcatge: es substitueixen les targetes pel sistema SportID, digital i automatitzat.

Josep Ventura posa l’accent en la implicació i il·lusió del poble de Sant Pere Molanta en l’organització de la cursa. El gruix de l’organització són els amics que van compartir treball al poble des de la Junta del Grup de Joves i també a la Societat. La Vallmoranta és una “excusa” per a retrobar-se com a mínim un cop l’any. (àudio)

La cursa destinarà tots els ingressos que obtingui a la Marató de TV3, que enguany es dedica a la lluita contra el càncer.

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions