Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt perquè Sant Pere Molanta aculli dissabte la 5a Festa de la Gent Gran d'Olèrdola

Seran homenatjades 10 parelles que fan 50 anys de casades i es podrà seguir l’espectacle de CBH Show “Tribut a La Trinca”
Anna Boada, regidora de gent gran de l'Ajuntament d'Olèrdola
Anna Boada, regidora de gent gran de l'Ajuntament d'Olèrdola

dimecres 04 maig 2022

Després de dos anys de no poder-se celebrar, aquest dissabte es podrà viure una nova edició de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola. Organitzada per l’Ajuntament, serà la cinquena edició d’una trobada que té el propòsit d’oferir un espai lúdic i de retrobament per a gent gran d’arreu del municipi. En aquesta ocasió, l’escenari serà el local de la Societat Principal Unió de Sant Pere Molanta.

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, explicava que existien moltes ganes de poder reprendre les trobades i avançava que hi havia hagut un bon ritme d’inscripcions. (àudio)

La Festa de la Gent Gran s’iniciarà amb la benvinguda de l’alcalde, Lucas Ramírez; i de la regidora de gent gran, Anna Boada. Després de l’homenatge a les parelles que fan 50 anys de casades s’oferirà l’espectacle de CBH Show “Tribut a La Trinca”, per acabar amb un refrigeri.

En la festa d’aquest 2022, a més de les parelles que fan 50 anys de casades aquest any, també es retrà homenatge a les parelles d’Olèrdola que van celebrar aquest rodó aniversari de noces els anys 2021 o 2020, atès que en els dos darrers anys no va poder celebrar-se la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola a causa de la pandèmia. Això podria explicar que enguany l’homenatge el rebran fins a 10 parelles, tal i com confirmava Anna Boada.(àudio)

Per tal de facilitar el desplaçament fins a Sant Pere Molanta, l’Ajuntament facilita un servei de bus gratuït des de Moja i Sant Miquel fins al local de la Societat Principal-Unió. (àudio)

Qui desitgi participar en la  Festa de la Gent Gran encara pot trucar a l’Ajuntament, al telèfon 93 890 35 02, i inscriure’s en horari d’atenció al públic.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

FestaGentGranOK.jpg

Document Actions