Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Treballs de senyalització horitzontal al polígon de Sant Pere Molanta

Per ocasionar les mínimes molèsties s’han fet aquest diumenge, a les avingudes Mare de Déu de Montserrat, Canigó i Garraf

dilluns 14 juny 2021

 

Amb la voluntat d’ocasionar les mínimes alteracions possibles, durant aquest diumenge s’han procedit a realitzar tasques de senyalització horitzontal al polígon de Sant Pere Molanta. Contractats per l’Ajuntament d’Olèrdola, els treballs s’inclouen dies les mesures de reordenació  de la circulació i dels estacionaments en aquesta zona industrial del municipi.

Aquest diumenge s’han pintat les avingudes de la Mare de Déu de Montserrat, del Canigó i del Garraf. Els treballs fins a completar les tasques planificades al polígon es preveuen finalitzar durant la primera quinzena de juliol.

Recordem que, tal i com ha exposat l’Ajuntament als propietaris del polígon, un dels principals canvis és el pas a direcció única de les avingudes de Vilafranca i de Barcelona i del carrer Montseny. També s’estableix l’Avinguda Cadí com a via de sortida del polígon i es definiran dues noves illetes a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, en les cantonades amb els carrers Sant Miquel i Canigó, com a mesura per a reduir la velocitat de circulació en aquest punt del polígon.

Document Actions