Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres autors de literatura infantil i juvenil visiten l’escola Rossend Montané

Mercè Arànega, Miquel Desclot i Enric Larreula participaven en activitats de sensibilització de la lectura

dimecres 02 abril 2014

L’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta rebia dilluns de la setmana passada la visita de Mercè Arànega, Miquel Desclot i Enric Larreula, escriptors i il·lustradors de literatura infantil i juvenil. Tal i com ens explica la directora de l’escola, Àngels Urgell, els autors van participar en activitats de sensibilització i foment de la lectura per a tots els cicles, des de p3 a 6è. Un dels atractius pels alumnes d’aquesta rodona diada literària és que es comptava a l’escola amb autors de llibres que s’havien llegit a l’aula, dins del marc del Pla Lector i del treball fet aquest trimestre a l’escola.(àudio)diadaliterria2.JPG

L’alumnat va respondre amb molta motivació a la proposta. Els mateixos autors destacaven que es notava que els infants havien treballat les lectures.(àudio)

La visita de tres autors a l’escola anuncia la proximitat de Sant Jordi. Pel 23 d’abril, l’escola prepara una activitat ben especial, vinculant dibuix i endevinalles. I és que es proposarà als pares la juguesca de trobar a l’escola l’autoretrat dels seus fills, a partir d’una endevinalla. A l’escola també s’està treballant perquè per Sant Jordi cada nen tingui feta una rajola de ceràmica amb la seva cara.(àudio)

Els detalls de l’activitat de Sant Jordi encara estan pendents de tancar del tot, però ja s’ha anunciat que la intenció és que les portes de l’escola s’obrin als pares per a fer l’activitat a primera hora del matí i després també a primera hora de la tarda.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions