Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres socis de l’Associació Fotogràfica de Moja reben guardons de la Federació Catalana de Fotografia

Els distingits de l’entitat en la “7a Gala 50mm”han estat Ignasi Pellisa, Josep Catasús i Carles Alasraki
Moment de l'acte de lliurament, fet a Vilanova
Moment de l'acte de lliurament, fet a Vilanova

dimarts 25 març 2014

Tres socis de l’Associació Fotogràfica de Moja han estat guardonats en la “7a Gala 50 mm”, convocada per la Federació Catalana de Fotografia(FCF). L’acte de lliurament de premis es feia a Vilanova dissabte 15 de març, a l’auditori Neàpolis. En funció de la trajectòria dels fotòfrags, puntuats pels premis que han anat acumulant, s’assignaven les distincions d’Artista, de Mestre i d’Excel.lècnia de la FCF i de la Confederació Espanyola de Fotografia. Els tres socis de l’AFM distingits són Ignasi Pellisa, Josep Catasús i Carles Alasraki.

Ignasi Pellisa va obtenir el títol d'Artista de la Federació Catalana  de Fotografia. Josep Catasús rebia el títol d’Excel·lència de la Federació Catalana de Fotografia  i  el títol d’Artista de la Confederació Espanyola de Fotografía. Carles Alasraki, va ser distingit amb el títol d’Artista  i Excel·lència de la Federació Catalana y el títol d’Artista de la Confederació Espanyola.

Els guardons són de caràcter honorífic i no tenen dotació econòmica. Amb tot, tenir-los distingeix al posseïdor com a fotògraf que ha obtingut guardons en certàmens convocats. El vicepresident de l’AFM i un dels premiats, Ignasi Pellisa, destaca que es premien a fotògrafs que han assolit bons resultats en concursos.(àudio)

Per poder optar als guardons cal estar federat a la Federació Catalana de Fotografia. Catasús i Alasraki tenien ja puntuació prèvia per la seva anterior etapa com a socis de l’associació Diafragma de Vilafranca. (àudio)

L’AMF es va federar fa més d’un any a la FCF, responent a una demanda d’alguns associats. Entre la setantena de socis de l’entitat d’Olèrdola, són prop d’una desena els que també ho són de la Federació.

L’activitat de l’AFM no s’atura i cada setmana programen sessions pràctiques que permeten l’intercanvi de coneixements. És un dels reclams que més destaquen els socis a l’hora de mantenir-se actius a l’entitat.(àudio)

L’AFM programa també cursos periòdics d’iniciació a la fotografia. El proper serà de caràcter intensiu i es preveu fer els dies 26 i 27 d’abril amb el professor Martín Gallego, el fotògraf que ja va conduir les sessions del curs fet el passat mes de desembre. Per a més informació les persones interessades poden consultar la pàgina web afm.cat.

Escolta l'entrevista a Ignasi Pellisa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions