Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida al projecte que l’escola de Sant Pere Molanta dedica a Rossend Montané

L’acte d’aquest divendres comptarà amb Joan Mateo, secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament
Façana de l'escola Rossend Montané, en el moment en què es va pintar en acabar el curs passat
Façana de l'escola Rossend Montané, en el moment en què es va pintar en acabar el curs passat

dijous 08 octubre 2015

El 31 d’octubre de l’any que ve farà 25 anys que Rossend Montané, llavors alcalde d’Olèrdola, patia un accident que li va costar la vida. L’escola de Sant Pere Molanta porta el seu nom i aquest curs realitzarà un projecte per a donar a conèixer la seva figura. Amb la voluntat de donar un relleu destacat al tret de sortida d’aquest projecte que implica a tota l’escola, aquest divendres s’inicia formalment aquest any Rossend Montané amb un acte que comptarà amb una destacada representació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, destacava que la voluntat del projecte és la de donar a conèixer la figura de qui dóna nom a l’escola.(àudio)

En l’acte d’inici del projecte hi assistirà Joan Mateo, secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament; la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll; així com la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Montserrat Llobet. També hi participarà una àmplia delegació municipal encapçalada per l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i el regidor d’ensenyament, Pere Sadurní. Les autoritats visitaran l’escola a partir de les 10 del matí i l’acte d’inici del projecte es preveu fer a partir de dos quarts d’onze, al gimnàs de l’escola. Àngels Urgell explicava que inicialment havia confirmat la seva visita a l’escola la consellera Irene Rigau. (àudio)

Des del mateix inici del projecte, l’escola vol comptar amb la implicació de les famílies perquè també caldrà recollir testimonis que situïn experiències compartides amb Rossend Montané.(àudio)

La voluntat de l’escola és la de treballar el projecte durant tot aquest curs perquè l’any que ve, en el 25è aniversari de la mort de Rossend Montané, es pugui celebrar un acte commemoratiu que serveixi per cloure de forma lluïda el projecte i retre així homenatge a Rossend Montané.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions