Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Triat per concurs el logotip de la biblioteca de l’escola Circell de Moja

En el concurs hi van participar34 alumnes de l’escola i la imatge guanyadora ha estat obra d’Abril Giró
Moment de l'acte de lliurament,amb l'alcalde i el regidor d'ensenyament
Moment de l'acte de lliurament,amb l'alcalde i el regidor d'ensenyament

divendres 15 gener 2016

La biblioteca de l’escola Circell de Moja ja té imatge que l’identifica. Un concurs convocat pel servei de Biblioteca Oberta ha permès triar el dibuix guanyador, entre les propostes presentades per  34 alumnes de l’escola que responien a la convocatòria. La guanyadora ha estat l’Abril Giró, que ha elaborat una imatge que té com a protagonista a un extraterrestre llegint un llibre.

La bibliotecària responsable del servei de Biblioteca Oberta, Verònica Torrents, explicava que estaven molt contents per com havia funcionat l’acte de lliurament celebrat aquest dimecres a la tarda i pels resultats de la convocatòria.(àudio)copy_of_logotipbiblio2.jpg

Verònica Torrents explicava que van considerar que podia ser una bona idea trobar un logotip per a la biblioteca i que,per a triar-lo, es podia implicar als mateixos alumnes de l’escola.(àudio)

El dibuix del logotip permet que properament es pugui preveure alguna activitat per definir com seria el cos d’aquest extraterrestre i inclús plantejar la recerca d'un nom per batejar-lo.(àudio)

L’acte de lliurament d’aquest dimecres començava amb la lectura d’un conte sobre els estels, explicat per la mateixa  la Verònica Torrents. El lliurament va comptar amb la presència de l'alcalde d' Olèrdola, Lucas Ramírez, i del regidor d’ensenyament, Pere Sadurní.  .Des de la Regidoria es vol remarcar que" la voluntat del govern municipal aquest curs es la de potenciar la vessant lúdico-cultural de les biblioteques escolars”. Es considera que això “s´està complint amb excel·lència” .

Pel mes de febrer, encara en una data per determinar, el servei de Biblioteca Oberta planifica oferir una nova activitat de dinamització.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions