Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada d’intercanvi de plaques, concurs de paelles i joc de nit obren dissabte la FM de Moja

La Comissió de Festes ja ha distribuït el programa d’actes per les cases del poble aquesta setmana

dimecres 18 juliol 2018

Aquest cap de setmana se celebren els primers actes de la Festa Major de Moja. Les seves propostes principals i més tradicionals tindran lloc la setmana que ve, coincidint amb els dies previs i posteriors a la festivitat de Sant Jaume, però ja aquest dissabte i diumenge s’han programat propostes ben atractives que permeten començar ja a viure l’ambient de Festa Major.

El primer dels actes serà la 1a Trobada d’intercanvi de plaques de cava de la Festa Major de Moja. Es farà al Local Nou, des de les 9 fins a les 13h.

A les 12:30h, a la rambla Pau Casals, es procedirà a l’inici del 2n Concurs de Paelles. A les 14:30 es preveu la degustació dels arrossos. Les inscripcions es poden fer fins aquest dimecres, al bar Avinguda, Cal Mitjans, Local Nou, Ca la Sílvia i Forn Rius. Cadascú haurà de portar per cuinar els estris, ingredients, paella i fogonet.

Per dissabte, el Balls Populars Infantils de Moja organitzen un Joc de Nit adreçat a infants de P3 fins a 6è. L’explicació i l’inici del joc s’han fixat a les 21:00h, a la cantonada de la rambla Catalunya amb el carrer Sindicat. En acabar el joc, al Local Nou, hi haurà discoteca infantil a partir de les 22.30h.

Per participar caldrà abonar el donatiu d’un 1 euro. Les inscripcions es poden fer al

Forn J.Rius; Botiga Ca la Sílvia, Bar del Local i el mateix dia a la concentració.

Per diumenge, a les 20:30h, al Local Nou,es podrà seguir l’espectacle de dansa “Tic-tac”. Organitza el Club Esportiu ARA Gimnàstic de Catalunya i el donatiu d’entrada és de 5 euros.

Document Actions