Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada d’intercanvi de plaques de cava aquest dissabte al matí a Sant Pere Molanta

Al Local Molantenc es podran intercanviar plaques des de les 10 del matí a les 2 del migdia

dijous 27 desembre 2012

 

Una de les novetats del calendari d’actes al municipi dins les festes nadalenques és la incorporació d’una trobada d'intercanvi de plaques de cava. S’ha programat aquest dissabte 29 de desembre, al Local Molantenc, des de les 10 del matí a les 2 del migdia. El seu promotor, Josep Baltà, explicava que és una manera de promocionar el municipi i el poble de Sant Pere Molanta. Un dels centres d’interès de la Trobada serà la possibilitat d’adquirir una ampolla de cava elaborada per Raimon Sadurní, amb placa de plata. (àudio)

Josep Baltà nega que el món de les trobades d’intercanvi de plaques de cava es trobi en retrocés. Considera que, en els darrers anys, el que ha passat és que l’augment de trobades ha fet que el col.leccionista pugui trobar espais d’intercanvi sense necessitat de fer grans desplaçaments.(àudio)

La de dissabte també és una bona opció perquè el col.lecionista del Penedès pugui intercanviar les seves peces amb altres amants de les plaques de cava.(àudio)

La tria de la data és un encert si tenim en compte que, arreu de Catalunya, només coincideix que a Abrera hi ha convocada una altra trobada aquest dissabte.

Escolta l'entrevista a Josep Baltà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions