Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de cotxes clàssics i de competició, novetat aquest diumenge a Firamercat

Es preveu comptar amb la presència de prop d’un centenar de vehicles de més de 35 anys
Un precedent al municipi va ser la trobada Moja-Daltmar de l'any passat
Un precedent al municipi va ser la trobada Moja-Daltmar de l'any passat

dimecres 25 juny 2014

En edicions anteriors de Firamercat havia existit espai per a vehicles de motor. Cotxes i motocicletes clàssiques ja havien estat exposades durant la fira de Sant Pere Molanta. Aquest any, coincidint amb el 18è Firamercat, la presència del motor s’ha formalitzat a la fira i es realitza la primera trobada de cotxes clàssics i de competició. La trobada és organitzada per Lluís López, veí de Sant Pere Molanta aficionat a l’automobilisme. Ell mateix anuncia que durant aquesta primera Trobada es preveu comptar amb la presència d’un centenar de vehicles de més de 35 anys.

Els vehicles estaran exposats a Firamercat des de dos quarts de 10 del matí i fins a les 2 del migdia. Per Lluís López, el públic que va a Firamercat pot sentir-se atret per una trobada de cotxes d’aquest tipus.

Per tal de donar a conèixer la trobada, Lluís López ha difós la cita a través de les xarxes socials i de trobades automobilístiques recents fetes al territori. Ja es pot confirmar que es comptarà amb cotxes provinents de Manresa, Barcelona, el Vendrell o Vilanova.

La trobada no és competitiva i s’exhibiran vehicles de tot tipus de més de 35 anys, no només els cotxes que participen o han participat en curses.

Escolta l'entrevista a Lluís López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,

Document Actions