Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobades als casals d’avis d’Olèrdola per a celebrar el Nadal

El Casal de Moja feia diumenge el dinar de germanor i a Sant Pere la coral del Casal d’Avis ha interpretat nadales

dijous 22 desembre 2016

Durant aquests dies es van succeint les celebracions de Nadal promogudes per entitats del municipi. Entre les que compten amb més arrelament, cal assenyalar les trobades que organitzen els casals d’avis. En el cas del Casal d’Avis de Moja, una de les cites més esperades de l’any és el dinar de germanor de Nadal, que enguany tenia lloc aquest diumenge, 18 de desembre.DinarAvis.jpg

A Sant Pere Molanta, la celebració de Nadal tenia lloc la tarda d’aquest dimecres, comptant amb l’actuació de la coral del Casal d’Avis. Sota la direcció d’Imma Ferret, l’agrupació va interpretar 6 nadales. La formació musical s’ha anat consolidant com una referència de cant coral al municipi i aquests darrers dies ha estat molt activa oferint el seu repertori nadalenc. Primer a les biblioteques de les escoles de Moja i de Sant Pere Molanta, el dijous i divendres de la setmana passada, i ara a la mateixa seu del Casal d’Avis, al Centre Cívic Gatzara, aquest dimecres en el que és ja una cita habitual des de la fundació de la coral.

Aquestes activitats compten amb l’actiu recolzament de l’Ajuntament d’Olèrdola. En el cas del dinar de germanor de Nadal del Casal d’Avis de Moja, es comptava amb la presència de l’alcalde, Lucas Ramírez; i de la regidora de gent gran, Arantxa Torres. Ambdós també seguien l’audició d’aquest dimecres de la coral, comptant també amb l’assistència del regidor de patrimoni, ensenyament i esports, Pere Sadurní.

Document Actions