Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobar tions al bosc d’Olèrdola, nova proposta de la programació d’actes al Parc Natural

S’han programat dues sessions: el dissabte 5 i el diumenge 13 de desembre

dilluns 23 novembre 2015


S’aproxima Nadal i els ingredients per a que les festes siguin rodones no s’improvisen. Una de les tradicions més nostrades és la del tió, el màgic personatge que aviat entrarà a moltes llars del municipi. A Olèrdola aquest any hi haurà la novetat de poder-lo anar a buscar al Parc Natural, en l’entorn del Conjunt Monumental d’Olèrdola. Així es preveu en la programació de desembre de dinamització que s’elabora sota la gestió de l’empresa de serveis culturals Triade.
En dos sessions diferents es podrà buscar un tió entremaliat seguint un joc de pistes. La primera cita serà dissabte 5 de desembre i la segona el diumenge 13 de desembre, en horari d’11 a un quart d’una del migdia. Josep Anton Pérez, responsable de Triade, recorda que l’activitat persegueix el propòsit comú que tenen les activitats  de donar a conéixer l’espai natural d’Olèrdola de manera molt amena. (àudio)
La proposta comporta seguir  les rastres i pistes que deixen els tions al bosc, veure de quines plantes s’alimenten durant l’any i on s’amaguen. Amb una mica de sort, es podrà trobar el tió del Castell d’Olèrdola. I si es vol trobar el propi tió al bosc d’Olèrdola per endur-se’l a casa, cal contactar amb Triade i explicaran com fer-ho.
L’activitat ha estat molt ben acollida i ja són forces les reserves que s’han confirmat. (àudio)
Amb propostes com aquesta recerca de tions es vol atendre una demanda d’activitats familiars que cada vegada és més creixent.(àudio)
Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. Per a més informació i reserves, les persones interessades poden trucar al 93 817 28 68 o enviar un correu electrònic a info@triadecultural.com

Document Actions