Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar d’infants i joves han començat aquest dilluns el Casal d’Estiu a Olèrdola

Les escoles de Moja i de Sant Pere Molanta tornen a ser les seus del Casal i les activitats es realitzen durant 5 setmanes

dimecres 29 juny 2022

Aquest dilluns un centenar d’infants i joves han començat el Casal d’Estiu a Olèrdola. A l’escola Circell de Moja estan inscrits per fer  aquesta primera setmana de Casal 62 infants i joves, mentre que a la seu de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta les inscripcions han estat 36. Aleix Rodríguez, coordinador del Casal d’Estiu, explica que el Casal havia començat bé i destacava que aquest 2022 es podia recuperar la normalitat després de les restriccions.(àudio)

Les xifres d’inscrits aquests primers dies són inclús lleugerament superiors a les dades prèvies a la pandèmia. Durant la resta de les 5 setmanes de casal, fins a completar el mes de juliol, les inscripcions oscil·laran entre els 80 i 90 participants setmanals. Aleix Rodríguez assenyala la continuïtat del treball de l’equip de monitors del Casal d’Estiu d’Olèrdola i posa en valor que es pogués realitzar el Casal de Joves.(àudio)

El d’Olèrdola és un Casal excepcional perquè en un mateix municipi el casal funciona en dues seus diferents. Amb tot, es realitzen activitats conjuntes com les excursions i els dilluns es va a la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues.(àudio)

El Casal d’Estiu l’organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. Aleix Rodríguez considera que el fet de pertànyer al Consell “és una bona estratègia” perquè facilita poder realitzar activitats conjuntes amb altres casals. Un cas ben il·lustratiu és el de la Setmana Jove, programada per la setmana que ve a Tamarit.

Escolta l’entrevista a Aleix Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant  aquí

 

Document Actions