Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar d’inscrits gaudiran dels casals d’estiu d’Olèrdola

Les activitats es fan fins l’1 d’agost i les setmanes que tenen més participació són les del 14 al 25 de juliol

dijous 03 juliol 2014

Sumades les sis setmanes d’activitat, acabaran participant en els casals d’estiu d’Olèrdola prop d’un centenar d’infants. Les activitats s’iniciaven el 25 de juny i s’allargaran fins el divendres 1 d’agost. Per tal de facilitar la inscripció, aquesta any el Consell Esportiu de l’Alt Penedès ha introduït la novetat d’oferir casal d’estiu tant a Moja com a Sant Pere Molanta. L’horari és des de les 9 del matí a les 2 del migdia, amb un dia a la setmana d’excursió.CasalsEstiu2.jpg

Ariadna Martín, coordinadora del Casal d’Estiu que es fa a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, destacava que aquest any s’ha volgut oferir dos casals d’estiu al municipi per facilitar els desplaçaments a les famílies. Malgrat tenir dues seus diferenciades, els casals d’estiu d’Olèrdola comparteixen moltes activitats.(àudio)

Les inscripcions han arribat fins al centenar d’infants i nois. A Sant Pere Molanta durant aquestes setmanes acabaran passat una quarantena de participants, mentre que a Moja superaran la cinquantena. Per setmanes, les de major afluència són les dues centrals de juliol, del 14 al 25.(àudio)

Tres dels nois que van al grup de grans, el Max, el Jofre i l’Anthony, ens explicaven que els hi agradava molt participar en el Casal d’Estiu, especialment per activitats com la piscina o l’excursió programada la setmana que ve a un parc aquàtic.(àudio)

Per falta d’inscrits , no s’ofereix servei d’acollida, per bé que les famílies que ho desitgin poden portar els seus infants als casals a partir de dos quarts de 9 del matí. Si algú desitja inscriure’s en alguna de les setmanes que falten de Casal d’Estiu, encara hi és a temps. Ho pot fer trucant al telèfon 93 817 37 36 o enviar un mail a mgirona@jespe.org.

Escolta les entrevistes relacionades amb el Casal d'Estiu, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions