Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar d’inscrits per participar aquest dissabte en la 2a Trobada de la Gent Gran d’Olèrdola

La Trobada començarà a dos quarts de 6 de la tarda, al local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta
Imatge de la Festa de la Gent Gran de l'any passat
Imatge de la Festa de la Gent Gran de l'any passat

divendres 05 maig 2017

Un centenar de veïns s’han inscrit per participar aquest dissabte a la tarda en la 2a edició de la trobada de la Gent Gran d’Olèrdola. La dada confirma que la convocatòria ha estat molt ben acollida entre la gent gran del municipi, superant-se la xifra d’inscripcions registrades l’any passat en la 1a edició.

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, feia notar que aquelles persones que no hagin confirmat la seva inscripció i desitgin participar en la Trobada de la Gent Gran també ho podran fer, assistint directament aquest dissabte a la tarda al local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta.(àudio)

La Trobada és una iniciativa de la regidoria de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola que compta amb l’activa col·laboració dels tres casals d’avis del municipi. El propòsit és que aquesta convocatòria de periodicitat anual es realitzi de manera rotativa en els diferents nuclis del municipi. L’any passat obria el foc Sant Miquel i enguany toca el torn a Sant Pere Molanta. Per a facilitar el desplaçament a la Trobada, l’Ajuntament oferia la possibilitat d’utilitzar transport en autocar gratuït. Finalment només hi haurà un únic autocar, que recollirà a inscrits de Moja i de Sant Miquel.(àudio)

La Trobada de la Gent Gran començarà a dos quarts de 6 de la tarda, amb la rebuda  als assistents, per donar pas a unes paraules de benvinguda que aniran a càrrec de l’alcalde, Lucas Ramírez,  i de la regidora de gent gran, Arantxa Torres. Acte seguit es procedirà a retre homenatge a les parelles que aquest 2017 fan les seves Noces d’Or. A continuació, i com a novetat, la Festa de la Gent Gran incorpora aquest any la distinció de “Gent Gran amb mèrit”,decidida de forma consensuada pel tres casals d’avis.(àudio)

El moment lúdic de l’acte l’aporta la representació de l’obra de teatre “Maror o les regles del gènere”, del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola. Per acabar, se servirà un berenar als assistents.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions