Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de persones confirmen la seva assistència a la Festa de les Famílies de l’escola Circell

L’activitat es fa diumenge a La Muntanyeta i inclou paella i l’espectacle “La Bèstia de la mar salada” de Parella de 2

dimecres 17 maig 2017

L’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza per aquest diumenge la Festa de les Famílies, a la finca municipal de la Muntanyeta. El programa inclou l’arribada i distribució de taules a l’entorn de la zona de barbacoes, a partir de les 11 del matí. A les 12 s’ha previst una sessió familiar de dance/latino, amb el guiatge d’una monitora. A les 2 se servirà una paella i a les 4 de la tarda s’oferirà l’espectacle “La Bèstia de la Mar Salada” , a càrrec de Parella de 2.

Eva Torralba, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja, recordava que la Festa s’organitza coincidint amb el Dia Internacional de les Famílies, amb el propòsit de compartir una jornada lúdica i festiva.(àudio)

La paella és una de les novetats que s’inclouen enguany en la Festa. L’emplaçament no canvia i aquest 2017 també s’ha optat per oferir un espectacle per a cloure l’activitat, de la mà de la companyia de pallassos Parella de 2.(àudio)

L’AMPA està satisfeta perquè s’han pogut superar les 100 persones inscrites.(àudio)

La Festa de les Famílies és la propera activitat que promou l’AMPA, però no pas l’última abans de finalitzar-se aquest curs escolar. I és que del 12 al 16 de juny, organitzen per les tardes les jornades lúdiques i festives, amb propostes ben variades.

Escolta l'entrevista a Eva Torralba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions