Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de persones participen en la recollida de deixalles d’aquest diumenge a la Muntanyeta

L’Ajuntament d’Olèrdola expressa el seu agraïment a Penedès Verd, voluntaris d’entitats col·laboradores i veïns implicats

dilluns 12 abril 2021

Aquest diumenge un centenar de persones han participat en la tercera trobada que organitzava el moviment Penedès Verd. Entre les 9 del matí i fins la una del migdia, persones de totes les edats netejaven de deixalles la finca municipal de la Muntanyeta.

Un dels membres de Penedès Verd, Eduard Rovira, explicava que la trobada havia acabat sent tot un èxit malgrat el condicionant que suposava que la previsió meteorològica anunciés pluges. Per fer possible aquesta activitat, es va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès, així com de les ADF La Carrerada i Rossend Montané d’Olèrdola. Entre les deixalles recollides a la Muntanyeta, s’hi van trobar restes de sofàs, 8 rodes de  cotxes, televisors, una nevera, un vàter, una pica  o un tòner d’impressora.(àudio)

Es van omplir fins a 23 big bags de 1.000 litres de capacitat. Eduard Rovira posa l’accent en què els assistents eren d’edats ben diverses i destacava la bona resposta rebuda.(àudio)

Penedès Verd preveu convocar una nova trobada el proper mes, en un indret de la comarca encara per determinar.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’agraeix la tasca realitzada pels organitzadors, així com la implicació dels voluntaris de les entitats col·laboradores i dels veïns que han participat en aquesta activitat que fomenta consciència mediambiental i promou la responsabilitat en la preservació del nostre entorn natural.

Escolta l'entrevista a Eduard Rovira, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions