Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de timbalers de 10 colles posaven ritme dissabte a la 18a Timbarada de Moja

Agrupacions provinents de Vilanova, Terrassa i Barberà també hi participaven

dimecres 01 agost 2018

La colla dels Diables de Moja afrontava aquest dissabte un difícil repte: la majoria d’edat de la Timbarada. Amb una gran tasca d’organització i la imprescindible col·laboració dels veïns, els Diables de Moja han superat la majoria d’edat amb una gran participació de les colles de la comarca i voltants.

L’acte començava a les 12 del migdia amb l’himne dels Segadors, interpretat amb flauta travessera per Nuria Ametller. Tot seguit, la tradicional traca iniciava un ambient ensordidor que ja no abandonaria la Timbarada durant tot el seu recorregut.

Mª José, timbalera de la colla de Tronats de Mar de Vilanova i la Geltrú, ens destacava el gran ambient viscut en aquest acte i anunciava la voluntat del seu grup de repetir cada any.(àudio)

Els grups participants en la timbarada valoren que l’acte estigui dedicat al tabal i valoren de manera molt positiva la implicació per part del poble per a fer gran aquesta festa.(àudio)

Més de 100 timbals van recórrer els carrers de Moja, escrivint un nou capítol d’aquesta gran festa timbalera. La colla vol agrair la participació a la Timbarada de:  Drac i Diables de Pacs, Ball de Diables de la Ràpita, Diables Els cremats de la Munia, Diables de Sant Sebastià dels Gorgs, Foc i soroll de Puigdàlber, Diables de la Granada, Colla de Diables de Barberà del Vallès, La colla de Sant Pere Nord de Terrassa i Tronats de Mar de Vilanova i la Geltrú.

Escolta l'entrevista de Josep Sesma, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions