Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de veïns del municipi participaran dissabte en la 1a Trobada de Gent Gran d’Olèrdola

Durant l’acte també es retrà homenatge a les parelles que han fet les seves Noces d’Or aquest any

dimarts 03 maig 2016

Prop d’un centenar de veïns del municipi es preveu que participin aquest dissabte en la 1a Trobada de Gent Gran d’Olèrdola. La Trobada és de caràcter lúdic i festiu i tindrà lloc a partir de dos quarts de sis de la tarda, al local social Rossend Montané de Sant Miquel. Organitzada per l’Ajuntament, el propòsit és el d’agrair l’aportació destacada que el col·lectiu de la gent gran fa al municipi.

Tal i com recorda la regidora de gent gran de l’Ajuntament, Arantxa Torres, per facilitar l’assistència s’organitzen fins a Sant Miquel desplaçaments gratuïts en autocar. En un cas des de Daltmar i Moja, a partir d’un quart de sis de la tarda, fins arribar a Sant Miquel. En l’altre, a la mateixa hora, per desplaçar els veïns que ho desitgin de Can Trabal i Sant Pere Molanta.(àudio)

Durant la Trobada es retrà homenatge a les parelles del municipi que aquest 2016 facin les seves Noces d’Or. L’Ajuntament ha confirmat que celebren enguany aquest aniversari 3 parelles que viuen a Olèrdola. (àudio)

L’acte començarà amb els parlaments de l’alcalde, Lucas Ramírez, i de la regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres; per continuar amb l’homenatge  a les parelles que fan les Noces d’Or. Després s’ha programat la representació de l’obra “Revisió anual”, a càrrec del grup “El Folre” de Sant Pere Molanta, per acabar amb un berenar pels assistents. El propòsit és el d’oferir un espai perquè la gent gran de tots els nuclis d’Olèrdola pugui compartir una activitat.(àudio)

Les persones que tinguin més de 60 anys i resideixin al municipi encara estan a temps de confirmar la seva assistència apuntant-se a qualsevol dels tres casals d’avis del municipi.

Document Actions