Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un col·loqui amb membres en actiu i excomponents de la colla commemorarà dilluns el 40è aniversari dels Diables de Moja

El col·loqui s’emetrà per Canal 20-Ràdio Olèrdola dilluns a les 20.00h, dins dels actes de la Festa Major de Moja

divendres 16 juliol 2021

 

Després de les propostes programades aquest cap de setmana, dilluns 19 de juliol continuen els actes de la Festa Major de Moja amb un col·loqui que commemorarà el 40è aniversari de la fundació dels Diables de Moja. El col·loqui comptarà amb la participació de membres en actiu i d’excomponents de la colla i s’emetrà per l’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, a les 20.00h.

Un cop feta l’emissió al 107.0 de la FM , el col.loqui es podrà escoltar quan es desitgi a través del Servei de Ràdio a la Carta de la web municipal o des de les webs www.diablesdemoja.net  i www.festesdemoja.cat

En el col.loqui expliquen les seves vivències a la colla Diego Búrdalo, el membre més veterà en actiu a la colla, amb 30 anys de pertinença; Tino Cantero, històric responsable de pirotècnia de la colla; els excapdecolla Ignasi Blanca i Txus Búrdalo; Josep Rodríguez “Conill”, actual responsable del Drac; i Josep Sesma, actual cap de colla. El col·loqui el condueix Raimon de Cara, amb Armand Beneyto al control de so.

Diego Búrdalo

Tino Cantero

Ignasi Blanca

Txus Búrdalo

Josep Rodríguez "Conill"

Josep Sesma

 

Document Actions