Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un concert variat de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca clou les Festes de Sant Macari

Quatre combos de l’escola van versionar un repertori modern

dimarts 21 gener 2014

Un concert de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca ha tancat, aquest diumenge a la tarda, els actes de les Festes de Sant Macari de Moja. L’any passat, el concert el protagonitzaven la banda petita sorgida del taller d’instruments de vent de l’escola. En aquesta ocasió, el concert el van oferir 4 combos del taller de música moderna del centre. El director de l’escola, David Miret, valorava l’experiència del tot positiva, tant pel que suposa de rodatge pels alumnes com pel fet d’haver contribuït a una causa solidària en participar en un acte que es convocava a benefici d’AMPERT.(àudio)ConcertMoja.JPG

En el concert, els alumnes van interpretar temes coneguts d’un repertori modern. David Miret recordava que es tractava d’un concert diferent del que es podia seguir durant l’any passat.(àudio)

La vocació comarcal de l’escola és ben pressent en les seves activitats i s’expressa en la matrícula d’alumnes. I és que el 40% dels inscrits són de fora de Vilafranca.(àudio)

Des de l’escola s’han mostrat oberts a tornar a repetir l’experiència i, si calgués, oferir properament a Moja un nou concert amb alguna altra de les seves formacions.

Escolta l'entrevista amb David Miret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions