Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un curs a Moja amb l’actriu Rosa Cadafalch ajudarà a “perdre la por” a llegir en veu alta

El curs s'ha programat dissabte i es pot fer pel matí o per la tarda, al Centre Cívic La Xarxa

dimecres 23 maig 2018

L’actriu Rosa Cadafalch conduirà aquest dissabte un curs de lectures en veu alta, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. L’activitat s’inscriu dins del Festival EVA i té el propòsit d’ajudar a “perdre la por” a llegir en públic, tal i com assenyalava la mateixa actriu.(àudio)

El curs és de 4 hores i per fer-lo es podrà optar entre l’horari de matí, de 10 a 14h, o bé per la tarda, de 16:30 a 20:30h. Durant el curs, Rosa Cadafalch tractarà de manera lúdica alguns aspectes que cal tenir en compte per a fer una bona lectura en veu alta o comunicar amb la paraula. L’actriu apunta que cal tenir ben present “què volem comunicar”, entendre el text, vocalitzar bé i que les frases tinguin un sentit.(àudio)

Rosa Cadafalch  anima a participar en el curs a totes les persones que tinguin ganes de jugar i expressar-se sense por. En aquestes 4 hores es donaran “pinzellades” per afrontar lectures de poesia, narrativa o textos informatius, tenint present la respiració, la veu i el cos.(àudio)

El preu de la formació és de 15€, amb descompte per als Amics de la Cisterna (12€) i els socis del club Tr3c(8€). Els veïns d’Olèrdola tindran la formació gratuïta, segons confirmava la regidora de cultura, Arantxa Torres. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic lectures@enveualta.com o bé al telèfon 650 47 36 39..

L’impuls de les lectures en veu alta és un dels pals de paller del Festival EVA i del voluntariat lector EVA 354, que durant tot l’any duu a terme sessions de lectura en veu alta en residències, escoles, hospitals i col·lectius socials.

El Festival EVA tindrà lloc enguany del 8 al 17 de juny, en disset municipis del Penedès, incloent Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Rosa Cadafalch, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions