Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un distés sopar de regidors i exregidors obria la Trobada d’Olèrdola

Apreciable presència de regidors i exregidors de CiU, deixant enrere els anys d’absència

dilluns 09 juny 2014

Una quarantena de persones compartien divendres l’acte previ que, per 21a ocasió, donava el tret de sortida a la Trobada d’Olèrdola. Era el sopar que divendres reunia a regidors, exregidors i els seus acompanyants. Entre les notes destacades, cal assenyalar una apreciable presència de persones vinculades a CiU com a regidors en aquest mandat municipal i en anteriors. Aquesta formació governava el municipi quan es va instaurar aquest acte que serveix de pròleg a la Trobada, però van deixar d’assistir als sopars en forces ocasions en aquests darrers 11 anys. En les últimes edicions només s’ha comptat amb la presència d’un o dos representants d’aquesta opció. Aquest 2014 ha estat ben diferent i la presència de membres de CiU ha estat molt més nombrosa. Una altra de les novetats era comptar amb la presència de Juanma Samblás, que s’estrenava en aquest acte perquè va prendre possessió del càrrec de regidor fa menys d’un any. El mateix Samblás comentava de forma positiva aquesta major assistència de regidors i exregidors de CiU i explicava que entre les converses apareixien ja les travesses per les properes eleccions municipals.(àudio)

Un dels exregidors de CiU presents era Jaume Pellisa. Explicava que després d’anys de fer “boicot” creia que s’havia d’assistir perquè “la política s’ha de separar de l’amistat”.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, destacava també que l’Ajuntament havia valorat canviar el format de l’activitat per facilitar l’assistència de més ex-regidors. Josep Tort també destacava que amb aquest acte es vol retre un reconeixement, sense distincions de colors politics, a les perdones que han treballat per Olèrdola des de l’Ajuntament. (àudio)

El sopar està presidit per l’ambient distès i permet retrobar antics companys i conversar amb persones que havien estat regidors de l’Ajuntament, tal i com explica Josep Tort.(àudio)

El sopar es fa de forma rotativa cada any en un restaurant diferent del municipi. En aquesta ocasió tocava el torn del Clot de la sort, al polígon del Clot de Moja.

Escolta les entrevistes a Juanma Samblás, Jaume Pellisa i Josep Tort, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions