Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un espectacle audiovisual a la muralla tancarà dissabte els Vespres al Castell d’Olèrdola

Es proposa fer una visita guiada al jaciment càmera en mà i aportar imatges per a la “Sonosfera a la muralla”

dimecres 22 agost 2018

Els Vespres al Castell d’Olèrdola programats els dissabtes d’aquest mes d’agost estan suposant tota una estimulant novetat per apropar-se o redescobrir de manera amena el patrimoni del Conjunt monumental. El tercer i darrer vespre del cicle, aquest dissabte 25 d’agost, també ens proposa una activitat atractiva, especialment si us agrada fer fotografies.

A través d’una visita guiada que recorrerà els trams més emblemàtics del jaciment i amb l’ajuda d’un fotògraf es realitzarà un safari fotogràfic, per recollir les imatges a través d’Instagram amb el #sonofsfera5. Els participants podran fotografiar allò que més els interessi o cridi l’atenció de l’impressionant conjunt monumental i el del seu entorn natural.

Amb una selecció de les imatges preses pel públic durant la visita guiada, publicades sota l’etiqueta #sonosfera5, i de la mà dels creadors audiovisuals, CapitanArt i Xavier Loncà, es podrà viure un espectacle d’imatges, llum i so amb el que es gaudirà d’una visió inèdita de la muralla del Castell d’Olèrdola.

A partir de les 10.00h es podran fotografiar els racons del Conjunt Monumental d’Olèrdola, amb l’etiqueta #sonosfera5. A les 19:00 es farà el guiatge fotogràfic pel jaciment. És necessària inscripció prèvia. Per a les 21.00h, amb accés lliure i gratuït, s’ha previst l’espectacle audiovisual “Sonosfera a la muralla”.

Per més informació i reserves: 93 890 14 20 / 675 78 29 36 o a través del correu mac.olerdola@gencat.cat. Telèfons 93 890 14 20 / 675 78 29 36

Les activitats estan incloses en el preu de l’entrada al recinte (normal: 3,50€ / reduïda: 2,50€).

Document Actions