Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un estudi de la Diputació proposa mesures de seguretat en els accessos a Sant Pere Molanta des de la carretera d’Olivella

Dues mesures proposades són reduir la velocitat a l’encreuament del cementiri i fer una rotonda en l’accés al poble

divendres 17 gener 2020

 

El tram inicial de la carretera BV-2111, que connecta la n-340 des de Sant Pere Molanta fins a Sant Pere de Ribes, passant per  Olivella, ha estat objecte d’un estudi per a millorar-ne les condicions de seguretat i garantir en algun dels seus punts que el creuament de la via es pugui fer amb el mínim de riscos possibles per a vianants . La Diputació és l’administració de qui depèn la carretera i l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha exposat que l’estudi s’ha centrat  en l’Avinguda de l’Arboçar, que és la recta que travessa els accessos a Sant Pere Molanta i arriba fins a Cal Sadurní, fins al sector dels barris de Rectoria i Can Torres. L’alcalde resumia que una de les mesures proposades és la de construir una rotonda convencional que enllaci amb l’entrada del poble, substituint  l'actual semirotonda i s'ubicarà en el mateix espai on hi ha aquesta que connecta amb l’entrada dels carrers Font-Tallada  i Font del Cuscó. L’altra actuació proposada és l'aplicació de mesures per a reduir la velocitat en l’encreuament cap al cementiri.(àudio)

Ara, Ajuntament i Diputació seguiran mantenint converses per a concretar l’estudi i materialitzar les actuacions.(àudio)

L’alcalde precisava que les mesures proposades buscaven garantir una major seguretat dels vianants, però sense perdre la prioritat dels vehicles.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions