Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un grup de veïns implicats en entitats del poble reactiven el servei de bar del Local Nou de Moja

Després de 2 anys tancat, el bar obre des d’aquest gener els dijous i els divendres de 17.00 a 24.00h i els dissabtes i diumenges durant tot el dia

divendres 28 gener 2022

Després de gairebé 2 anys de restar tancat, el 4 de gener reobria al públic el  bar del Local Nou de Moja. El servei es reactivava un cop la gestió de l’espai s’adjudiqués, per mitjà d’un concurs públic convocat per l’Ajuntament d’Olèrdola, a David Sellès. El propi Sellès precisa que ell forma part d’un grup de 5 veïns implicats en entitats del poble que van decidir presentar-se al concurs per evitar que el bar del Local Nou continués tancat. Sellès entenia que aquest servei “feia falta” i hagués estat una llàstima que continués tancat. (àudio)

La principal motivació a l’hora d’assumir la gestió del bar és la d’oferir un servei a entitats i veïns, en un espai com el Local Nou que és el centre neuràlgic de les activitats culturals i lúdiques que es realitzen al poble. No volen perdre diners, però aquest grup de cinc persones “no vivim d’això”. Judit Piñol, professional que coneix el sector, és qui s’encarrega de garantir el servei de manera quotidiana. També es compta amb la col·laboració de persones joves del poble .(àudio)

L’objectiu inicial prioritari era el de poder reobrir el bar, però David Sellès reconeix que també volen contribuir a dinamitzar amb activitats el Local Nou en col·laboració i de manera conjunta amb les entitats del poble.(àudio)

El bar obre els dijous  i els divendres, des de les 17.00 a les 24.00h. Els dissabtes l’horari és de 08.00 a 24.00; i els diumenges, de 09.00 a 24.00h. Ofereixen entrepans, tapes i postres per a qui vulgui fer un àpat. Sellès explicava que esperaran a tenir un any obert per a fer balanç de l’activitat i avaluar una possible ampliació d’horaris. Tot i  portar poc marge de temps des de la reobertura , de moment estan molt contents amb la resposta rebuda per part del veïns.

Escolta l’entrevista a David Selllès, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

BarLocal2.jpg
BArLocal3.jpg

Document Actions