Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un miler d’ampolles s’han recollit a Sant Miquel aquest dissabte durant la Campanya de l’Ampolla

La recollida l’assumien exmembres del Grup de Joves del poble

dimarts 14 gener 2014

A principis de gener, els exmembres del Grup de Joves de Sant Miquel tenen una cita amb la Campanya de l’Ampolla. Quan eren membres actius del grup van engegar al poble la recollida solidària d’ampolles de cava buides i l’han volgut continuar, malgrat ja han deixat d’estar a l’entitat. Tal i com havien anunciat, aquest dissabte al matí han fet la recollida per les cases de Sant Miquel. La valoració ha estat molt positiva pel funcionament de l’acció i pel fet de permetre aquest retrobament, tal i com ens destacava Pere Joan Ullate, un dels exmembres del Grup de Joves que assumeix la recollida d’ampolles de cava. Pel que fa a la xifra obtinguda, no hi ha grans variacions respecte altres anys i s’ha arribat al miler d’unitats.(àudio)

Els exmembres del Grup de Joves no fan publicitat directa de la recollida al poble. Els veïns fidels a la campanya tenen present el funcionament i dia de recollida i cada any deixen les ampolles de cava buides als portals de casa seva. Amb tot, els exmembres del Grup de Joves no descarten que en propers anys la xifra d’habitatges amb ampolles vagi creixent. Tal i com ha passat en el conjunt de la Campanya, també s’ha notat a Sant Miquel que cada vegada hi ha més ampolles sense l’etiqueta autoadhesiva.(àudio)

A més de la motivació solidària que mou l’acció, la Campanya de l’Ampolla a Sant Miquel també permet que amics que han compartit feina associativa al poble es puguin retrobar un cop l’any com a mínim.(àudio)

La Campanya de l’Ampolla ha comptat amb la col·laboració a Sant Miquel del Restaurant Masia Catalana-La Casa del Conill, que ha cedit la furgoneta, i de la Societat La Lleialtat, que ha finançat la despesa de gasolina.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions