Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un públic local d’edats diverses responia a la crida de la Nit Jove de la FM de Moja

La Nit Jove l’organitzava el Grup de Joves de Moja i va comptar amb els dj’s Javi Capa i Ernest Codina
La Nit Jove es va fer a la pista poliesportiva
La Nit Jove es va fer a la pista poliesportiva

dilluns 29 juliol 2013

Joves d’edats diverses, majoritàriament de Moja. Aquest era el perfil que predominava entre els participants en la Nit Jove de la Festa Major de Moja, segons assenyalaven els seus organitzadors. L’activitat se celebrava la nit de divendres a dissabte, a la pista poliesportiva de Moja, sota l’organització del Grup de Joves de Moja i amb la música dels dj’s Javi Capa i Ernest Codina.FMNitJove2.JPG

Estíbaliz Leal, membre del Grup de Joves, es mostrava satisfeta per com es va desenvolupar l’activitat i en destacava que va reunir a gent del poble.(àudio)

L’empalmada va iniciar-se a partir de la una de la matinada. Llavors el públic era més intergeneracional que no pas en els darrers trams de l’activitat, on la presència d’adolescents era més evident entre el públic que a la pista i als seus entorns seguia la Nit Jove. La coincidència amb activitats similars que es feien en altres festes majors de la comarca, va ser un factor que va preocupar als organitzadors. El Grup de Joves entén que al final l’activitat va funcionar.(àudio)

L’entitat ara valorarà la realització de la Nit Jove en totes les seves vessants i avaluarà si la manté en el programa de la propera Festa Major. Estíbaliz Leal feia notar que el Grup de Joves intenta fer coses durant tot l’any i no pot destinar tots els recursos a una única activitat.(àudio)

Els agents municipals d’Olèrdola confirmaven que la nit es va viure sense incidències remarcables.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Cana 20-Ràdio Olèrdola,clicant aquí

 

Document Actions