Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un Sant Pere Molanta reforçat i el Cornellà es disputaran la 35a Copa Olèrdola

El Molanta organitza la Copa després de la renúncia de l’AE Moja .El partit es jugarà el 12 d’octubre a les 12.00h

divendres 30 setembre 2022

Aquest 2022 hi haurà Copa Olèrdola i l’organitzarà el CFP Sant Pere Molanta. Després de comunicar l’AE Moja la seva renúncia a organitzar-la, l’Ajuntament va oferir al club molantenc la possibilitat d’assumir de nou l’organització  de la Copa, que enguany arriba a la seva 35a edició. El format de la Copa serà a partit únic i la disputaran un Sant Pere Molanta reforçat i la UE Cornellà, de 1a Federació.

Pere Bertran, membre de la Junta del Molanta, explica que l’Ajuntament va demanar al club que tornés a fer-se càrrec aquest any de la Copa. Bertran espera que els problemes entre l’Ajuntament i el Moja se solucionin i es pugui continuar amb el model de fer que l’organització de la Copa s’alterni  cada any entre els clubs federats del municipi.(àudio)

El Molanta ha tingut molt poc marge de temps per organitzar la Copa. Aprofitant els vincles que es mantenen amb el Cornellà, s’ha optat per convidar-lo a jugar la 35a Copa, tal i com ja es va fer en l’edició de l’any passat. Bertran recorda que el Cornellà ha utilitzat el camp de gespa natural de Sant Pere Molanta per entrenar.(àudio)

La UE Cornellà és un dels millors equips catalans. Competeix a 1a Federació ,la mateixa categoria d' equips que havien estat a 1a Divisió com Deportivo, Numància, Còrdova ,Castelló o Logroñés. Una de les gestes més recordades del club es vivia el gener de 2021, quan va eliminar a l’Atlético de Madrid a la Copa del Rei.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola, el regidor d’esports, Pere Sadurní, ha expressat que estan molt contents de la visita del UE Cornellà al nostre municipi un altre cop perquè oferirà un espectacle futbolístic de primer nivell. Sadurní recorda que la Copa Olèrdola manté l' objectiu fundacional de contribuir a la promoció del municipi i donar suport als clubs federats d’Olèrdola.

Tenint en compte l’entitat del rival, Pere Bertran confirma que el Molanta es reforçarà amb jugadors d’equips de la zona que juguen en categories superiors. Per això s’ha proposat al Vilafranca que aporti jugadors per així poder oferir un partit equilibrat.(àudio)

Escolta l'entrevista a Pere Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions