Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un sopar de germanor aquest divendres inicia un intens cap de setmana de Festes de Sant Macari

Un dels moments rellevants es viurà dissabte a la tarda, amb el correfoc que acollirà tres colles convidades
La cercavila començarà diumenge a les 11:00h
La cercavila començarà diumenge a les 11:00h

divendres 19 gener 2018

Després de la presentació del llibre ”Josep Raventós i Valldosera. Alcalde d’Olèrdola i el context republicà al municipi”, els actes de les Festes d’hivern de Moja, les Festes de Sant Macari, continuen aquest divendres amb novetats. A les 9 de la nit, al Local Nou, s’ha programat un sopar de germanor. Qui desitgi assistir-hi, caldrà que es porti el seu àpat. Acte seguit s’oferirà ball amb el dj “Pakodelic”. Ingrid Gras, de la Comissió de Festes de Moja, explica que l’acte vol incentivar el retrobament veïnal. El repertori del ball s’adaptarà al públic que hi hagi al Local Nou.(àudio)

El primer dels actes de dissabte és la gran calçotada popular, a partir de les 9 del matí , al Local Nou. Compta amb el suport del Grup Gastronòmic Tres Pins i el donatiu del tiquet és de 6 euros, incloent calçots, cansalada, botifarra, pa i vi.

Des de les 11h i fins les 14h, al Local Nou, es podrà viure un matí de tallers infantils gràcies als Balls Populars infantils de Moja. El donatiu serà de 3 euros i es podrà participar en el sorteig d’una panera.

Després de la satisfactòria experiència de l’any passat, repeteix en la programació el taller solidari de risoteràpia. Serà a les 17h, al Centre Cívic La Xarxa, i estarà conduït per Jéssica Gras.El donatiu és de 3 euros i permetrà obtenir tiquets per participar en la panera solidària que se sortejarà el diumenge 28 de gener.(àudio)

Un dels actes rellevants que inclou la programació és el correfoc, que començarà a les 18:30h des de la plaça de l’Església. Enguany compta amb tres colles convidades:els Petits Sexes Foc de Sant Cugat Sesgarrigues, la colla de Diables de Sant Pere Nord de Terrassa i la colla de Rubeo Diablorum de Rubí.

A les 23h, al Local Nou, es podrà gaudir d’un concert de Festa Major, amb Cafè Trio.Tot seguit, la mateixa formació musical oferirà el ball de nit, amb el sorteig d’un pernil i un lot de vins.

Diumenge, a les 11h, sortirà des de la plaça de l’Església la cercavila. A les 12h es farà el repic de campanes i a partir de les 13.00h s’ha previt a l’església missa solemne, l’ofrena de la coca beneïda i el cant dels goigs de Sant Macari.

En acabar, a la plaça de l’Església, se servirà vermut popular amb acompanyament musical. El darrer dels actes d’aquest cap de setmana serà la representació de l’obra “Quan a l’escola ens donaven llet en pols”, a càrrec de l’Escorça Teatre. Serà a les 18:30h, al Local Nou i el donatiu de 3 euros donarà dret a participar en el sorteig d’un lot de vins.

Les festes de Sant Macari acabaran diumenge 28 amb la pedalada solidària pel matí i el concert solidari de Sant Macari, per la tarda, a càrrec de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca.

Escolta l'emtrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions