Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un taller fet a Moja ha facilitat pautes per a una alimentació infantil saludable

El taller ha estat organitzat per la regidoria d’ensenyament, amb el suport de la Diputació de Barcelona
El taller ha estat dinàmic i pràctic
El taller ha estat dinàmic i pràctic

dimecres 21 novembre 2012

 

Aquest dimarts a la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, ha tingut lloc un taller molt dinàmic i pràctic que facilitava pautes per a que els infants segueixin una alimentació saludable. L’Ajuntament d’Olèrdola, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzava aquest taller d’alimentació a l’edat infantil, que ha estat impartit pel  dietista i nutricionista Àlex Vidal, d’”Alimenta’t”.

El propòsit era el de resoldre dubtes que les famílies tenen sobre la alimentació dels seus fills, a partir de la introducció de conceptes bàsics per a que puguin ser comprensibles els fonaments d’una dieta equilibrada. A tall d’exemple, Àlex Vidal assenyala que si s’entenen els continguts que cal que tingui una alimentació saludable, s’entendrà també la importància d’incloure làctics, farinacis i fruita en l’esmorzar. (àudio)

Per Àlex Vidal, és molt importat que les famílies tinguin coneixements sobre els grups d’aliments i les seves propietats, per així poder saber què es pot menjar. (àudio)

En les xerrades i tallers que imparteix Alimenta’t són forces les qüestions que inquieten sobre els àpats dels infants i que es van reproduït. Una de les temàtiques recurrents és el líquid de soja. Vidal subratlla que té propietats diferents a les de la llet, per això no cal entendre’l com un equivalent als làctics. (àudio)

La xerrada ha comptat amb l’assistència de mares d’alumnes de l’escola Circell de Moja.

Entrevista a Àlex Vidal, dietista i nutricionista

Document Actions